Office Space:c&c Design Creative Headquarters by Zheng Peng

Zheng Peng Presents The C&c Design Creative Headquarters Office Space

Zheng Peng, the thinktank behind the awarded work Zheng Peng's C&C Design Creative Headquarters Office Space explicates, The creative headquarters of C&C Design is situated in a post-industrial workshop. Its building is transformed from a red-brick factory in the 1960s. In consideration of protecting the current situation and historical memory of the building,Design team have tried their best to avoid damage to the original building in the interior decoration.A lot of fir and bamboo are used in the interior design. The opening and closing, and the change-over of spaces are cleverly conceived.The lighting designs for different regions reflect different visual atmospheres. .

Office Space:c&c Design Creative Headquarters by Zheng Peng Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=32044

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Art and Design homepage.

Design Agency
Copyright © 2010 - 2017 Art and Design - artdesignmagazine.net - All Articles