Rationality and Sensibility by Studio Ho

Studio Ho Creates The Rationality and Sensibility Cucine Showroom

Studio Ho, the creative mind behind the award winning work Rationality and Sensibility - Cucine showroom by Studio Ho explains, When people came in along the glass wall and stroll along the show; saw an inclined plane wall which stood at the middle of the space, dividing main route into two ways. The stone wall is combined with the kitchen island; you could see light projection on the shelf. Every independent site was placed to be seen, regarded as regular open space. The main mission here is making environment appropriately to let products could showed their most beautiful and elegant looks. .

Rationality and Sensibility by Studio Ho Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49656

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Art and Design homepage.

Salone del Design
Copyright © 2010 - 2019 Art and Design - artdesignmagazine.net - All Articles